In Memoriam,

Ms T. St Clair Pears (Traqdean) 30 oktober 2011

Tracy, was een bijzondere dame die wij leerden kennen in 2009, in onze zoektocht naar een Lancashire Heeler. Het hart op de goede plaats, eerlijk oprecht en duidelijk wat zij wel en niet goedkeurde betreffende haar honden en puppy's.

Op 12 juni 2009 werd Dotty geboren en wij mochten haar hebben. Onze eerste heeler. Ons contact met Tracy werd steeds beter en een tweede heeler (Blossom) volgde al gauw. Naast onze 2 heelers hadden wij er een goede vriendin bij gekregen die altijd tijd voor ons had en in ons in raad en daad bijstond. Ons voorstelden aan haar vriendinnen als wij op shows waren in England. Altijd trots op de behaalde resultaten van Dotty en Blossom en zeer trots op "Haar" Heelers.

Tracy was goed voor haar dieren maar ook voor de dieren in nood. Zij ving ook geredde honden op en zorgde voor een goed huis. In 2011 richtte zij de Lancashire Heeler Ascociation op. En werd hier voorzitter van. Haar moto was een rasvereniging die het welzijn van de Lancashire Heeler voorop stelde. De erkening van haar vereniging bij de kennelclub is aangevraagd maar de uitslag heeft zij niet meer mee mogen maken.

In de laatste maanden van haar leven had zij het zwaar, haar ongeneeselijke ziekte, maar vooral het zoeken naar goede tehuizen vooral haar dieren viel haar zwaar. Het is haar echter gelukt. Alles is gegaan zoals zij wilde. Dit mede dankzij haar vriendinnen Dawn, Jacky, Sarah en Hilary kon zij dit alles voor elkaar krijgen.

Veel te vroeg van ons heen gegaan, zullen wij haar nooit vergeten en altijd in ons hart sluiten.

Tracy, dank je wel voor alles.
 
 
Clogmills Take A Chance On Me, NJK, BJK.
Geboren op koningsdag 27-04-2016,
overleden door een noodlottig ongeval in 2018.
 
 
   
 
 
Traqdean De van Blossom NJK NK
2010-2020